BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Workshops Healing technieken I & II

Mark 19In deze twee workshops leer je vier krachtige sjamanistische healing technieken uit de Black Bear lijn. Sommigen ervan zijn zeer krachtig en in potentie levensveranderend. Een sjamanistische healing uitvoeren of ondergaan, is voorbij het denken gaan. Het raakt je hele wezen en brengt je terug naar een meer natuurlijke evenwicht.

Blok 1 

Verwijderen energetische koorden
Koorden zijn energetische verbindingen met andere personen. Verbindingen die je energie kosten waardoor energie weglekt. Het verwijderen van deze belastende koorden verbreekt het patroon waarin je gevangen zit en geeft ruimte om een relatie opnieuw te bekijken. 

Etherische chirurgie - het verwijderen van blokkades op het etherische niveau
Energetische blokkades in het etherische lichaam zorgen ervoor dat de energie niet goed kan doorstromen en op een bepaald vlak stagneert. Na het verwijderen van een blokkade is het goed om de energie een zetje in de goede richting  te geven door een soul imprint te activeren.

Blok 2 

Gedachtepatronen verwijderen
Gedachten patronen zijn zinnetjes die je constant herhaald. Je wordt daardoor beperkt en gevangen gehouden in een bepaalde kijk op de wereld (b.v. ‘ik kan het toch niet’) Het verwijderen hiervan is een kunst op zich maar kan heel bevrijdend zijn.

Thymus tap
Een super intensieve catharsis ademtechniek om diepe overlevingsangsten op een cellulair niveau los te laten.

Voor wie?
De training is bedoeld voor zowel degenen die de technieken als healer willen gebruiken als voor degenen die diep in zichzelf wil duiken. Alle technieken worden op elkaar geoefend waardoor je beide kanten leert kennen, om te geven maar ook hoe het is om het te ondergaan.
Ervaring met energetische werk is vereist voor deelname. Bij twijfel neem dan contact op.

Praktisch:
Voor data, tijden en prijzen zie de Agenda.

Voor meer informatie of opgave Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.