BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Drumcirkel

trommelDeze drumcirkel is voor een ieder die graag in een cirkel wil trommelen en wil oefenen.

Ieder met een eigen sjamanentrommel verbinden we ons met de energie van het moment en trommelen. We stemmen ons af en dan trommelen we de energie van het moment.  Het is geen muziek maken maar sjamanistisch trommelen zodat je een reis kunt maken, of een healing en of om naar binnen te gaan.
Om te voorkomen dat het chaos wordt sturen we de avond een beetje.
Als jezelf geen trommel hebt zijn er genoeg trommels aanwezig waar je gebruik van mag maken.

Als je een sjamanentrommel hebt gekocht dan is het vaak lastig om er echt mee aan de gang te gaan. Het is vaak lastig als je buren hebt. En als er iets echts gebeurt, is het vaak een beetje schrikken en stop je er mee.

We maken gebruik van een sjamentrommel.
Voor alle duidelijkheid het is een drumcirkel voor sjamanentrommels en dus niet voor djembes e.d.

Voor data, tijden etc. zie de Agenda.

Watergieterstraining

Voor degenen die verder willen gaan metransformatiehut 2t de zweethut, bieden we dit jaar de watergieterstraining aan. Dit is een opleiding voor zweethutleiders waarin je leert hoe je op een veilige en betekenisvolle manier een zweethutceremonie kunt begeleiden.

De opleiding bestaat uit 12 lesdagen, verdeeld over 3 blokken van 4 dagen. Deze vormen een solide basis om mee te beginnen met het zweethutpad. In de praktijk wanneer je zelf zweethutceremonies gaat geven zullen de deelnemers en de zweethut zelf je nog waardevolle lessen gaan geven. Dan ben je altijd welkom om vragen te stellen en deel te nemen aan onze eigen zweethutceremonies.

Tijdens de opleiding leer je praktische vaardigheden die je zowel tijdens de training zult oefenen als in de solohutten die je gaat doen. Daarnaast leer je over de oorsprong en geschiedenis van de zweethut, en hoe je door verschillende lagen heen kunt bewegen om heling, inzichten en spirituele groei mogelijk te maken voor de mensen in jouw ceremoniƫle ruimte.

Lees meer: Watergieterstraining