BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Drumcirkel

Deze drumcirkel staat open voor iedereen die graag samen wil trommelen en oefenen en op die manier de kracht van de trommel wil ervaren.

Met onze eigen sjamanentrommels verbinden we ons met de energie van het moment. We stemmen ons af en trommelen in harmonie met deze energie. Dit is geen muzieksessie, maar een sjamanistische trommelervaring die ruimte biedt voor innerlijke reizen, heling of introspectie.

Om structuur in de avond te brengen en chaos te voorkomen, wordt de sessie begeleid. Heb je geen eigen trommel? Geen zorgen, er zijn voldoende trommels beschikbaar voor gebruik.

Veel mensen vinden het lastig om thuis met een nieuwe sjamanentrommel aan de slag te gaan, vooral vanwege de buren of omdat onverwachte ervaringen soms voor schrik kunnen zorgen. Onze drumcirkel biedt de gelegenheid om in een veilige en ondersteunende omgeving te oefenen.

Let op: deze drumcirkel is specifiek bedoeld voor sjamanentrommels en niet voor andere soorten percussie zoals djembés.

Voor data en tijden, raadpleeg de Agenda.

Watergieterstraining

Voor degenen die verder willen gaan metransformatiehut 2t de zweethut, bieden we dit jaar de watergieterstraining aan. Dit is een opleiding voor zweethutleiders waarin je leert hoe je op een veilige en betekenisvolle manier een zweethutceremonie kunt begeleiden.

De opleiding bestaat uit 12 lesdagen, verdeeld over 3 blokken van 4 dagen. Deze vormen een solide basis om mee te beginnen met het zweethutpad. In de praktijk wanneer je zelf zweethutceremonies gaat geven zullen de deelnemers en de zweethut zelf je nog waardevolle lessen gaan geven. Dan ben je altijd welkom om vragen te stellen en deel te nemen aan onze eigen zweethutceremonies.

Tijdens de opleiding leer je praktische vaardigheden die je zowel tijdens de training zult oefenen als in de solohutten die je gaat doen. Daarnaast leer je over de oorsprong en geschiedenis van de zweethut, en hoe je door verschillende lagen heen kunt bewegen om heling, inzichten en spirituele groei mogelijk te maken voor de mensen in jouw ceremoniële ruimte.

Lees meer: Watergieterstraining