BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Mark Hoek

Van jongs af ben ik bezig met de bedoeling/betekenis van het bestaan. Vanuit die zoektocht ben ik  met diverse spirituele richtingen bezig geweest, altijd op zoek naar het ware.
De  richtingen die mij het meest hebben gevormd zijn Sannyas van Osho, Advaita Vedanta bij Alexander Smit en de Avatar trainingen van Harry Palmer.
Toen ik in 1995 kontakt kwam met het sjamanisme was dat een thuiskomen.
Mijn opleiding heb ik gehad bij Black Bear en Christopher Beaver. Hun unieke manier van lesgeven; confronterend, humorvol en altijd op een liefdevolle wijze zijn een leidraad voor mijn leven geworden. Hun lessen dat alles energie is en dat ook je schaduwkanten eigenlijk stukken energie zijn die je om kunt zetten in kracht maakten het mogelijk om me eigen schaduwkanten onder ogen te gaan zien en daar ook wat mee te doen.
Vanaf 2003 ben ik gaan trancedansen. In de training bij Wilbert Alix kreeg ik mijn eerste visioen, die richting aan mijn leven geeft.
Vanaf 2004 ben ik  intensief bezig met de Susquehannock benadering, die juist uitgaat van wat al je sterkste kant is. Deze benadering waarin de liefde van het bestaan en de spirits mij diep hebben geraakt heeft me een diep vertrouwen in het bestaan gegeven.
Sinds 2009 ben ik geadopteerd lid van de Susquehannock Tribe of Florida.

Dat we mogen stralen.

Mark Hoek - Eagle Eye

 

Mark Hoek

Mark Hoek - Eagle Eye