BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Black Bear

Black Bear lineage

Black Bear was een Cherokee indiaan die 400 jaar geleden leefde. Hij was de laatste van zijn lineage. Een lineage die verbonden was met de 7 zusters, de pleiaden. Hij werd gechanneld door Christopher Moon Bear Beaver. Tijdens deze channelsessies werden oude sjamasnistische kennis en technieken doorgegeven. Veelal werd deze oude kennis op een aan deze tijd aangepaste manier gepresenteerd. Christopher was een full-body channel dat wil zeggen, hij verliet zijn lichaam en Black Bear nam het over totdat de sessie klaar was, dan vertrok Black Bear en kwam Christopher weer terug.
Deze sessies met Black Bear waren altijd zeer indrukwekkend de verandering in sfeer en energie waren magisch. De woorden soms erg confronterend, dan weer liefdevol en vaak humoristisch. Vol met wijsheid,  inspiratie en aanmoediging om een goed leven te gaan leiden. Je pad te gaan lopen.

Behalve de workshops die we geven zijn sommige lessen ook nog in andere vorm verkrijgbaar.
Een aantal van deze sessies zijn opgenomen en zijn nog verkrijgbaar:
Alles is wel in het engels.

 

Black Bear tapes

Black Bear tapes zijn gechannelde lezingen van Black Bear bordevol wijsheid en sjamanistische oefeningen.
Deze zijn verkrijgbaar bij   www.wolfsong.com.
Bv. : Secrets of Shamanism
  Manifesting Magic
  Bedtime Stories
  Personal Empowerment

 

Ook is er een boek vanuit deze lijn voortgekomen
Feathers of Fire geschreven door Sam Moore. Er is een begeleidende Cd voor de trancereis oefeningen die in het boek genoemd worden. Het boek beschrijft nav een verhaal de mythische reis van transformatie.

The Journeydeck – een soort tarotkaarten gebaseerd op de principes van de lineage. In het bijgesloten boek vind je de beschrijving van iedere kaart als een ook een visualisatie.  Deze kaarten zijn ontwerpen om snel te komen “to the core of the emotional issue”. Deze kaarten zijn uitverkocht maar soms nog 2e hands verkrijgbaar.