BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Individuele sessies

In mijn sessies werk ik met verschillende sjamanistische technieken en met een transformatie model voor heling en inzicht.

Healings: Aan de hand van verschillende sjamanistische healing technieken werken we op een energetisch nivo om je weer heel en in balans te brengen.

Terugzingen van de ziel
Met trommel, ratel, klanken en zang worden de vier windrichtingen ge-activeerd en reizen we naar een plaats buiten de tijd. Daar vindt healing plaats, worden blokkades verwijderd en wordt de ziel uitgenodigd om weer thuis te komen.

Transformatieproces: Uiteindelijk ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor je leven en wat daarin gebeurt. Maar soms is het niet duidelijk hoe het zit of waarom sommige dingen in je leven gebeuren. En vind je het heel moeilijk om hiermee om te gaan. Onder begeleiding en volgens de stappen van het transformatiemodel verbind je je weer met wat er aan de hand is en kom je tot inzicht en heling van de situatie. Wat een ware transformatie is.
Heel bijzonder en intensief is de transformatiehut waarmee je heel diep aan een bepaald thema van jezelf kunt werken.

Healing ontstaat als je weer her-innert en opnieuw verbindt met wat diep in je leeft. En daarmee naar buiten komt, je laat dragen door Moeder Aarde en verbonden weet met Great Spirit.
Het transformatie model is de vrucht van wat ik in de loop der jaren heb geleerd en ervaren in mijn eigen proces en in dat van anderen, in de zweethut en tijdens de sessies. Naast dit werk geef ik zweethutten en trancedans.

Mark 15b 

 

Een sessie duurt ongeveer 2 uur en kost € 95,-
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak bel of mail Mark Hoek - Eagle Eye 06-13209556 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..