BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Sjamanistische klankhealingen

KlankhealingEen sjamanistische klankheling is een klankconcert waarbij de deelnemers liggend genieten van de geluiden van de sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, de didgeridoo, ratels, klankschalen en de stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk en helend bad van geluid gecreƫerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit helers worden uitgenodigd om te werken, hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel. Dit veld brengt niet alleen diepe ontspanning maar heeft ook een helende werking en voert je mee op een innerlijke reis in de droomtijd.

Terwijl je op een matje ligt, komen op een gegeven moment de spelers bij je langs, ze hebben daarbij zowel aandacht voor ieder individu als voor de hele zaal,. Ze kunnen dan bijv. met de didgeridoo of de trommel over het lichaam spelen of klankschalen bij of op het lichaam zetten. Soms legt een healer zijn handen op je lichaam als je daarvoor vooraf toestemming hebt gegeven.

Laat je meenemen op een innerlijke reis. De spelers zijn er om je daarbij te begeleiden en te ondersteunen, bij mooie maar ook bij evt. moeilijke ervaringen. Je kunt komen ivm met je klachten, voor reizen in de droomtijd, voor diepe ontspanning, of omdat je het gewoon fijn vindt.

Voor wie dat wilt is er na afloop de kans om nog even na te praten en ervaringen uit de Droomwereld te delen.

Ze worden uitgevoerd met een wisselende bezetting. Neem zelf een extra matje, deken en/of kussen mee om extra comfortabel te liggen.

Voor praktische gegevens zie de Agenda.
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel Mark Hoek: 06-13209556

Advertenties

 

Spiritueel Centrum de Regenboogslang

Een plek om in jezelf thuis te komen!