BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Jaartraining

Deze training bestaat uit twee jaargangen. Het eerste jaar is gericht op je persoonlijke ontwikkeling en als je je verder wilt ontwikkelen is het tweede jaar gericht op verdere verdieping en verschillende heling technieken.

Sjamanisme is de oudste vorm van spiritualiteit en gaat terug tot de wortels van de mensheid. Het is de weg van kennis, afkomstig van onze voorouders. Deze oeroude kennis zit nog steeds in ons opgeslagen. Door de sjamanistische technieken en oefeningen wordt ze wakker gemaakt en verbind je je weer met je eigen lijnen van kennis en daarmee met je oorsprong.
De sjamanistische oefeningen en technieken die je in de training leert oefen je met elkaar en ook thuis ga je er mee aan de slag. Het is een ervarings gerichte training waarin je leert te vertrouwen op je eigen ervaring en spirit.

Het eerste jaar: energetische bewustwording.
Het bewust gaan ervaren van je energie en de energie om je heen. Je leert te gronden, je aura schoonmaken van alles wat niet bij jou hoort. Je traint en verstevigt je eigen 'sacred space'. Dit levert de basis voor een energetisch bewuster leven, waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je energie, en dus ook voor hoe je je voelt.
Dit energetisch bewustzijn, en wat je kunt doen om de energie te veranderen, bouwen we verder uit door een relatie aan te gaan met je krachtdier, met het medicijnwiel en het leren opzetten van een ceremoniële ruimte. Door je spirituele verbindingen te leggen hervind je je plek in de grote cirkel en ervaar je het bestaan met meer diepte en inhoud.

Het tweede jaar: transformatie en healing.
In dit jaar richten we ons op het vrijmaken van de meer hardnekkige of dieper gelegen patronen en blokkades. Je onderzoekt je schaduw en je seksualiteit. Je leert verschillende sjamanistische healingtechnieken die je op elkaar oefent zodat je ze ook zelfstandig kunt gebruiken. Om je eigen kwaliteiten te bekrachtigen ga je een masker maken van je eigen medicijn en dit tot leven dansen.


Naast de theorie worden er allerlei oefeningen aangeboden, die je thuis verder uitwerkt. Je zult ongeveer een uur per dag aan huiswerk/transformatiewerk besteden. Zo kun je alle lesstof integreren en eigen maken, zodat het een manier van leven wordt. Verder wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals trancereizen, klank, ademwerk, reading en healing.
Tijdens de training maken we ook gebruik van de zweethut en de trancedans. Deze ceremonies geven veel  inzicht en verdieping in je transformatieproces.

Het derde jaar:
Dit jaar staat in teken van verdieping en het krachtiger aanwezig zijn en het lopen van je pad.

SchoolVoorSjamanisme Logo4 klein

 

 

 folder 1e jaar

Folder 1e jaar

Ervaringsverhalen:

De sjamanistische trainingen bij de regenboogslang, van Bearcreek door Mark Hoek - Eagle Eye, hebben me dichter bij mezelf gebracht. Het heeft me geholpen weer verbinding te maken en me stevig in mezelf te voelen. Met verschillende sjamanistische oefeningen ben ik me bewust geworden van mijn energie, waar het stroomt en waar het blokkeert. Dieper kijken en voelen in deze blokkades was soms spannend en confronterend, maar hierdoor kon het weer zacht worden en stromen, kwam er weer ruimte en lucht, werd het letterlijk luchtiger. Het bijzondere aan Mark - Eagly Eye is dat hij je meeneemt in die diepte, de diepte in jezelf en de diepte in het bestaan op een serieuze en tegelijk luchtige manier. Hierdoor heb ik veel inzichten gekregen die me kracht en vertrouwen geven. Aho!

Groet, Iris - datamanager

Praktische info:

De training bestaat uit acht blokken van 2 dagen die in het weekend worden gegeven, ongeveer om de vier weken.

Data eerste jaar 2022/2023: 

  7 -  8 okt
11 - 12 nov
23 - 24 dec
13 - 14 jan
10 - 11 feb
  9 - 10 maart
13 - 14 april
18 - 19 mei

- basis
- krachtdier
- medicijnwiel
- ceremonie en kristallen
- chakra’s
- healing
- transformatie
- manifestatie

De tijden zijn:
zaterdag van 10.00 tot ongeveer 17.00
en zondag van 10.00 tot 17.00.

De lessen vinden plaats in een Yurt in Bergen NH.

Er is een gratis informatieavond op zaterdagavond 9 september van 20:00 - 22:15.

De training wordt gegeven door Mark Hoek - Eagle Eye
Kosten voor een jaar  zijn € 2250,-  incl lunch.
Overnachting is niet mogelijk in het centrum maar we kunnen je wel helpen met een plek te vinden. Er is een vroegboekkorting van € 100,- als je betaalt voor 1 september.