BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Agenda

Drumcirkel

Op zondagmiddag is er de drumcirkel voor sjamanentrommels bij Smile Sport.

Deze drumcirkel staat open voor iedereen die graag samen wil trommelen en oefenen en op die manier de kracht van de trommel wil ervaren. Met een sjamanentrommels verbinden we ons met de energie van het moment.

Smilesport is op het terrein aan de Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem. De drumcirkel begint om 14 uur en duurt tot 16 uur. De kosten zijn €15 per Keer.

Data: zondag 2 juni, 7 juli
Voor meer info en/of opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Aansteken van het vuur

Soul retrieval​

Soul retrieval is een oude sjamanistische healing techniek. In een soul retrieval haal je verloren stukken ziel op voor iemand anders.  Soms is een ervaring zo heftig dat een stuk van jezelf zich afsplitst en hier, in dit leven, niet meer aanwezig wil zijn.  Hierdoor ontstaat een gevoel van niet meer compleet te zijn. Zo’n verlangen kan je soms je hele leven achtervolgen. In deze workshop maak je kennis en oefen je met de techniek om deze verdwenen stukken op te halen voor iemand anders en die dan weer terug te geven. Dit is een bijzondere ervaring, zeker als het iets is wat iemand al een hele tijd mist. Je leert hoe je sjamanistische reizen maakt en hoe je een soul retrieval in een veilige bedding kunt geven. In de workshop oefen je op elkaar, zodat je beide kanten van de healing kunt ervaren. Enige ervaring in sjamanisme of energetisch werk is vereist. 

​Data: za 15 - zo 16 juni van 10 - 17 uur.
Prijs: € 245,- incl lunch.

 Voor meer info en/of opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aansteken van het vuur 

Zomerretraite

Met trancedans, transformatief ademen en kundalini yoga.
Gegeven door Mark Hoek, Michel Doyer en Bien Remmelink.

Door het unieke programma van deze retraite ontwaak je je essentie en ontdek je de wonderbaarlijke wereld voorbij je gedachten, waar tijd zijn grip verliest.

We maken gebruik van krachtige technieken:
Trancedans - dansen met een blinddoek, ervaar de dans vanuit je innerlijke wereld. Het bevrijdt je perceptie en nodigt je geest uit om ontwaakt te dansen.
Transformatief Ademwerk: door je adem te verruimen kan je stress, vaste patronen en trauma transformeren. Het is een prachtige manier om tot diepere lagen van ontspanning te komen.
Kundalini Yoga brengt bewust Zijn. Het is een dynamische vorm van yoga met oefeningen & meditatie, die zorgt dat je wakker wordt en je energie gaat stromen.

Ons team van ervaren trainers, Mark, Michel en Bien, zorgt voor een liefdevolle en veilige ondersteuning.

We verblijven in centrum Heel en Al, gelegen in de wonderschone bossen en duinen van Schoorl. Je wordt geheel verzorgd met heerlijke biologische en vegetarische maaltijden, die je voeden en ondersteunen.

Meld je nu aan voor deze unieke ervaring bij Mark via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en profiteer van de € 50 vroeg boek korting.
 
Prakltisch:
Data: 7 t/m 11 augustus 2024 Start: woensdagavond om 19:00 uur Einde: zondagmiddag rond 16:00 uur
Kosten: € 600,- inclusief eten en overnachting. Vroegboekkorting € 50 voor 1 mei.
Locatie: Centrum Heel en al, Schoorl
Voor opgave of meer informatie bel ​06-13209556 of mail.
 
Djembe
Zweethut

Bij Avalon op een heel fijne plek in Schoorl
Data: zaterdag 29 juni
Prijs: 70 euro per keer.
Tijd van 10:00-19:00 uur.

 Voor meer info en/of opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Simone vuur met hut

Trancedans

We bieden de trancedans aan bij Health Tribe @ Smile Sport Haarlem, gelegen aan de Korte Verspronckweg 7-9, 2023 BS Haarlem. De trancedans vindt bijna elke vrijdag plaats en begint om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 22:15 uur. De kosten zijn €15 per les.

Data: vrijdag x, 12, 19, 26 april, 
vrijdag 3, 10, 17, 24, 31 mei,
vrijdag 7, 14, x, 28 juni.

Opgave per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. niet verplicht maar wel fijn.

Djembe
 
 

 Voor opgave of meer informatie bel Mark Hoek 06-13209556 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.