BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Sjamanistische klankhealingen

Extra concert

Do 25 oktober

Bij Helios Hardenwijk
Tesselschadelaan 1
3842 GA Harderwijk

 

 

Een sjamanistische klankheling is een klankconcert waarbij de deelnemers liggend genieten van de geluiden van de sjamanistische instrumenten. Zoals de trommel, de didgeridoo, ratels, klankschalen en de stem. Met deze klanken wordt er een heerlijk en helend bad van geluid gecreëerd, waarin de vier windrichtingen en de spirit helers worden uitgenodigd om te werken, hierdoor ontstaat er een krachtig ritueel. Dit veld brengt niet alleen diepe ontspanning maar heeft ook een helende werking en voert je mee op een innerlijke reis in de droomtijd.

Terwijl je op een matje ligt, komen op een gegeven moment de spelers bij je langs, ze hebben daarbij zowel aandacht voor ieder individu als voor de hele zaal,. Ze kunnen dan bijv. met de didgeridoo of de trommel over het lichaam spelen of klankschalen bij of op het lichaam zetten. Soms legt een healer zijn handen op je lichaam als je daarvoor vooraf toestemming hebt gegeven.

Laat je meenemen op een innerlijke reis. De spelers zijn er om je daarbij te begeleiden en ondersteunen, bij mooie maar ook bij evt. moeilijke ervaringen. Je kunt komen ivm met je klachten, voor reizen in de droomtijd, voor diepe ontspanning, of omdat je het gewoon fijn vindt.

Voor wie dat wilt is er na afloop de kans om nog even na te praten en ervaringen uit de Droomwereld te delen.

Data ongeveer de 4e zondag van de maand er een concert en ze worden uitgevoerd met een wisselende bezetting.

Neem zelf een extra matje, deken en/of kussen mee om extra comfortabel te liggen.

Voor data zie de Agenda.
Van : 14:30 - 16:30 uur
Bijdrage 17 euro per keer.
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel Mark Hoek: 06-13209556