BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Jaartraining

Deze training bestaat uit twee jaargangen. Het eerste jaar is gericht op je persoonlijke ontwikkeling en als je je verder wilt ontwikkelen is het tweede jaar gericht op verschillende heling technieken.

Sjamanisme is de oudste vorm van spiritualiteit en gaat terug tot de wortels van de mensheid. Het is de weg van kennis, afkomstig van onze voorouders. Deze oeroude kennis zit nog steeds in ons opgeslagen. Door de sjamanistische technieken en oefeningen wordt ze wakker gemaakt en verbind je je weer met je eigen lijnen van kennis en daarmee met je oorsprong.
De sjamanistische oefeningen en technieken die je in de training leert oefen je met elkaar en ook thuis ga je er mee aan de slag. Het is een ervarings gerichte training waarin je leert te vertrouwen op je eigen ervaring en spirit.

Het eerste jaar: energetische bewustwording.
Het bewust gaan ervaren van je energie en de energie om je heen. Je leert te gronden, je aura schoonmaken van alles wat niet bij jou hoort. Je traint en verstevigt je eigen 'sacred space'. Dit levert de basis voor een energetisch bewuster leven, waarin je verantwoordelijkheid kunt nemen voor je energie, en dus ook voor hoe je je voelt.
Dit energetisch bewustzijn, en wat je kunt doen om de energie te veranderen, bouwen we verder uit door een relatie aan te gaan met je krachtdier, met het medicijnwiel en het leren opzetten van een ceremoniële ruimte. Door je spirituele verbindingen te leggen hervind je je plek in de grote cirkel en ervaar je het bestaan met meer diepte en inhoud.

Het tweede jaar: transformatie en healing.
In dit jaar richten we ons op het vrijmaken van de meer hardnekkige of dieper gelegen patronen en blokkades. Je onderzoekt je schaduw en je seksualiteit. Je leert verschillende sjamanistische healingtechnieken die je op elkaar oefent zodat je ze ook zelfstandig kunt gebruiken. Om je eigen kwaliteiten te bekrachtigen ga je een masker maken van je eigen medicijn en dit tot leven dansen.
Naast de theorie worden er allerlei oefeningen aangeboden, die je thuis verder uitwerkt. Je zult ongeveer een uur per dag aan huiswerk/transformatiewerk besteden. Zo kun je alle lesstof integreren en eigen maken, zodat het een manier van leven wordt. Verder wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals trancereizen, klank, ademwerk, reading en healing.
Tijdens de training maken we ook gebruik van de zweethut en de trancedans. Deze ceremonies geven veel  inzicht en verdieping in je transformatieproces.

 

 

 

 

 

Folder Jaartraining

 

 

 

 

Folder 2e jaar

 
Praktische info:

De training wordt gegeven in het weekend, ongeveer om de vier weken.

  Data eerste jaar:   Data tweede jaar:  
  3 -14 oktober
10 - 11 november
8 -  9 december
5 -  6 januari
2 -  3 februari
2 - 3 maart
30 - 31maart
- basis
- krachtdier
- medicijnwiel
- ceremonie en kristallen
- chakra’s
- transformatie
- manifestatie
 6 - 7 oktober
 1 - 2 december
26 – 27 januari
23 - 24 februari   
23 - 24 maart    
20 - 21 april            
18 – 19 mei           
- konijnenjacht
- seksualiteit
- schaduwwerk
- soul-retrieval
- healing 1
- healing 2
- maskerdans

De tijden zijn:
zaterdagochtend van 10.00 tot ongeveer 17.00
en zondag van 10.00 tot 17.00.

De blokken vinden plaats in Spiritueel Centrum De Regenboogslang in Haarlem.

Er is een gratis informatieavond op do 12 juli en een op vr 14 september van 20:00 - 22:15 in het Spiritueel Centrum de Regenboogslang in Haarlem

De training wordt gegeven door Mark Hoek - Wolf Fire
Kosten voor een jaar  zijn € 1498,-  incl Btw en incl lunch. Overnachting is niet mogelijk in het centrum maar we kunnen je wel helpen met een plek te vinden. Er is een vroegboekkorting van € 100,- als je betaalt voor 1 september.