BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Get Adobe Flash player

Trancedans

 

Trancedans is dansen van binnenuit. Het is je beschikbaar maken voor wat er in jou geleefd of gekend wil worden. Door het dansen op wereldmuziek en -ritmes wordt de levenskracht wakker gemaakt. Door deze energie te dansen kunnen diepere lagen in je aanbod komen. Door de duisternis van de blinddoek kun je je helemaal overgeven aan de dans zonder dat je zorgen hoeft te maken of je het goed doet of wat anderen van je denken. De tijd verdwijnt en je bent vrij om heel dichtbij jezelf te komen, voorbij het denken en op te gaan in het wezen dat je bent.
Met het bewegen en dansen schud je de beslommeringen van alle dag af. Je gaat door de afval-laag heen tot je in extase bent. Je perceptie gaat open en je krijgt vleugels, je geniet, je krijgt inzichten, maakt kontakt met diepere lagen, je ontvangt healing of je gaat op reis. Je treedt in de voetsporen van je voorouders om de spirituele kennis die opgeslagen ligt in onze genen wakker te maken.
Of je nu danst voor inzicht, healing, ontmoeten van je spirit helpers of gewoon omdat het heerlijk is trancedans is een oeroude techniek die nog steeds diep in ons leeft en nog steeds werkt.   

Trancedans Haarlem

Bijna iedere woensdagagavond
zie de Agenda voor de actuele data
Aanvang 19.30  Kosten 15 euro per keer, proefles 10 euro. Het is in de ruimte van de Regenboogslang dat zich bevindt in het voormalige VNU-gebouw (bij het Winkelcentrum schalkwijk) Ceylonpoort 5-25, 2037 AA Haarlem