BEARCREEK

Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

Get Adobe Flash player

Watergieterstraining

Ondanks dat de vorige watergieterstraining, wat mij betreft, erg goed bevallen was blijkt in de praktijk het toch lastig om vervolgens de hutten ook daadwerkelijk neer te zetten. In deze andere aanpak wil ik de training over een langere tijd uitspreiden en daardoor je de kans geven om het meer op je eigen tempo en initiatief te leren. Dat betekent misschien wat minder diepgang maar wel meer begeleiding en de kans om er langzamer in te groeien. Eigen initiatief betekent dat jezelf aangeeft wanneer en wat je wilt leren. Ik heb wel een soort lesprogramma in mijn achterhoofd met onderwerpen wat ik belangrijk vind en als leidraad hanteer.

Deze opzet geeft ook de ruimte om het als een persoonlijk groei traject in te gaan en al doende te ontdekken hoever je ermee wilt gaan en of je dan ook daadwerkelijk zweethutten wilt gaan geven.

Het begint met dat je gewoon meedoet met de zweethutten die worden gegeven, alleen dan met als extra intentie dat je gaat opletten en helpen bij het verzorgen van de dag. Dat kan bij het vuur zijn, dat kan de deelnemers ontvangen zijn etc.. op die manier groei je er dan in en als je denkt (en ik ook) dan kun je ook in de ceremonie gaan assisteren zoals de steenceremonie en in de hut.

Je betaald gewoon per keer de prijs voor een hut en verder niet iets extra’s

Praktisch is natuurlijk inzicht krijgen in oa.:
Wat heb je nodig voor een hut, hoe bouw je een hut. Het vuur, vuurhoeden en vuurhoeders. Hoe deel je een dag in. Hoe ga je met de deelnemers om. EHBO etc.

Als voorbereiding om te gaan assisteren verwacht ik dat je aan de slag gaat met de volgende onderwerpen: Gronden, Eigen veld, Je eigen medicijn/kwaliteit, Verbinding maken met de vier windrichtingen, totems, grootouders.
Energie volgen, Ceremonie, Smudgen, Readen energie lezen, Healen, Extracties, Transformatie proces.
Je eigen verbinding met de hut bv kleuren, totems, liederen etc.

Natuurlijk kun je daar dingen over vragen maar als het allemaal nieuw voor je is dan raad ik je aan om de Jaartraining te gaan doen en anders is het goed opletten geblazen.

 

Wat er ook bij hoort is de geschiedenis van de hut zoals oorsprongsverhalen van de zweethut, over de begin tijd in Nederland en de verschillende stijlen hier in het laagland.

En als je dan zover bent dat je solohutten wilt gaan doen.
Dan doen we een een weekend met daarin een initiatiehut.
Dat kost dan wel extra geld.

Afhankelijk van je behoefte kunnen we daarna dieper ingaan op de verschillende soorten hutten, het proces daarvan en wat past erbij jou.

Het lijkt mij een erg leuk en dankbaar proces om met jou aan te gaan.

May we go shining,
Mark Wolf Fire

 

 

 

Advertentie

Spiritueel Centrum de Regenboogslang Een plek om in jezelf thuis te komen!